Werkwijze

van a tot z

Om iedere klant een inzicht te geven in het hele proces beschrijven wij hieronder de werkwijze van VASQUEZINTERIOR. Elke  klant of situatie kenmerkt zich door zijn eigen specifieke wensen en benadering die hiervoor nodig is maar de basis blijft zoals hieronder beschreven. Tijdens het kennismaking gesprek bespreken wij gezamenlijk wat de wensen en verwachtingen zijn.

  1. Kennismaking / intake gesprek.
  2. Ruimte analyse.
  3. Presentatie / Schetsplan.
  4. Definitief ontwerp.
  5. Uitvoering.

Wij richten ons op de particuliere en zakelijke markt, restyling van de woonkamer to het opnieuw aankleden van hotel, bar  kantoorpanden en restaurants. Authentic & Limitless is onze gedachte bij Vasquez Interior, wij hebben daarom voor elke klant of situatie een passend antwoord of ontwerp wat past bij al uw wensen.

Naar aanleiding van het kennismaking gesprek zullen wij een offerte maken en deze gezamenlijk bespreken. Wilt u verder gaan dan zullen wij een definitief ontwerp en een kostenbepaling maken voor de definitieve offerte. Hierin wordt dan aangegeven welke afspraken voor het project gemaakt zijn zoals tijdsplanning, advies, tekeningen, maatwerk, inkoop, manuren en eventuele fotoreportages of 3D visualisaties. Zijn er achteraf extra’s bijgekomen dan zal dit op basis van nacalculatie worden berekend. Tijdens het gehele proces houden wij de klant dagelijks of wekelijks op de hoogte omtrent de laatste stand van zaken.

Mocht u nog vragen hebben of graag een vrijblijvende offerte willen ontvangen neem dan contact met ons op via onze contact pagina.

Neem contact op met VASQUEZ INTERIOR