About

Vasquez interior

Is geïnspireerd door de top designers waar Michelle mee heeft gewerkt. Naast een perfectionistisch stylist is zij ook reiziger & een creatieveling.
Al van jongs af aan is Michelle opzoek naar nieuwe inspirerende materialen en producten waarmee zij graag te werk gaat. Geen land is te ver om eye-catchers uit verschillende culturen te proeven & de mooiste producten hier vandaan te halen. Door deze reizen krijgen wij steeds nieuwe inspiratie die wij laten terugkomen in onze style.

De style van VASQUEZINTERIOR is Authentic & Limitless,  wat wordt gezegd wordt ook gedaan ‘Grenzeloos en Authentiek. Van elke ruimte proberen wij een geweldig project te maken waarbij alle zintuigen geprikkeld worden  voor het “WOW-effect”. Geen enkel ontwerp ligt bij ons standaard op de plank. Elk ontwerp is uniek en zo ook haar aanpak. Onze focus is het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met donkere kleuren en stoere uitblinkers.

Michelle is afgestudeerd aan het hout & meubellerings- college te Rotterdam. Sindsdien niet meer weg  te denken uit de interieur branche.
Om bij te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen bezoeken wij regelmatig nationale en internationale beurzen voor nieuwe inspiratie en creativiteit. Na een periode in Turkije te hebben gewerkt als stylist hebben wij al veel verschillende opdrachten gedaan. Via  Instagram, Pinterest & Facebook, deelt Vasquez Interior lopende projecten, samenwerkingsverbanden, nieuwe ideeen & foto’s uit de nieuwste collectie.

Blijf op de hoogte door ons te volgen op social media.