Blog

Vasquez Interior online!

Allereerst de beste wensen namens het Team van VASQUEZINTERIOR!

Daar gaan we dan, vandaag de dag dat wij viral gaan. Ook wij gaan met de hedendaagse woordspeling mee. Oh oh wat ben ik zenuwachtig en tegelijkertijd benieuwd naar de eerste reacties op onze website.

Wat kunnen we verwachten op VASQUEZINTERIOR.COM zal ik u kort samenvatten.

Stylingtips voor je interieur

Wil je wat nieuws in je interieur maar weet je niet wat of hoe? Op deze pagina vind je regelmatig  foto’s van projecten die VASQUEZINTERIOR de laatste tijd heeft verzorgd, daarnaast verschijnt ook iedere week een inspirerende blog waar ook de nieuwe stylingstips in voor komen wij vinden het fijn om onze creatieve idee├źn met jou te volgen . Volg mijn stappenplan voor een zoektocht naar jouw nieuwe interieur … wellicht kunnen wij jou daarbij helpen

Design won”t save the world ” But it damn sure makes it look GOOD!
Michelle van elshuis

Volg binnenkort ons laatste nieuws op ons YouTube kanaal , de laatste filmpjes zullen op deze website geplaatst worden maar hoeveel leuker is het niet om om jezelf te abonneren op ons  YouTube kanaal. Bij verschillende evenementen zal ik live video proberen te streamen via ons Instagram account. Ook zal ik op Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin wekelijks of dagelijks met nieuwe items komen om jullie op de hoogte te houden van alle laatste trends en alle projecten waar wij als VASQUEZINTERIOR op het moment mee bezig zijn.

Ook neem ik jullie mee op mijn zoektocht naar mijn nieuwe paleisje samen met mijn vriend. Al onze avonturen die ons zullen leiden naar het droomhuis wat we voor ogen hebben zullen we hier zo nu en dan voorbij laten komen.