Limitless

Inspiratie tour

Hoe kunnen kunst, cultuur en interieur elkaar versterken? Deze en andere vragen onderzoeken wij tijdens de inspiratie trips. Wij gaan voor interieur trends op zoek naar de beste eye-catchers in verschillende productcategorieën.

Hoe zorg je ervoor dat het aanbod van mijn advies aansluiten bij de beleving van je de klant. In elke cultuur zitten de mooiste parels .. tijdens deze verschillende tours wil ik mij  visie en ervaringen met jullie  delen.

Tijdens de inspiratie tour neem ik jou mee naar de mooiste plekjes op aarde tijden deze trips ben ik naast het zoeken naar de nieuwste trends natuurlijk aan aan het genieten van de çulturen van het land. Elk land heeft zijn eigen charmes, waaruit ik mijn voldoening en inspiratie haal.

Het jaar 2017

2017 was een mooi jaar vol inspiratie waarin ik vele mooie trips heb mogen maken. In de aankomende blogs laat ik jullie meer zien over mijn tours en inspirerende interieurstukken.

Jamaica – Riu  Ocha Rios / Gdansk in Polen / The Venetian in Las Vegas / Dubai Marina / Malediven , Anantara Veli resort / Sri Lanka, Hikkaduwah

Inspiratie tour Jamaica, Ocho Rios en omstreken

Inspiratie tour Las vegas, The strip