Blog

Eat, Sleep, Work and Repeat

Een heerlijk ontbijt in bed of nog even een serie op Netflix kijken en dan heerlijk in slaap vallen met de geur van fris gewassen beddengoed…

Een goed bed is misschien wel het fijnste plekje in huis voor de ontspannen uurtjes en verwikkende nachtrust. Heerlijk dromen, je uitrekken en nog een keer omdraaien of vroeg uit de veren – wat doet jij het liefst? 

“een goed matras doet wonderen!”

Een goed matras is zeer belangrijk voor een goede nachtrust, wij van VASQUEZINTERIOR zijn op zoek gegaan naar een betaalbaar kwalitatief matras.

Het klinkt misschien heel oudbollig en volwassen maar wij merken nu echt dat een nieuw matras wonderen doet!
Je moet maar zo denken dat de tijd die je thuis bent,  in bed wordt besteed. Iedereen heeft weleens van die chaotische weken die gaan als :

Eat, Sleep, Work & Repeat.

In mijn drukke leven gaat dit al jaren zo. Wist jij dat je dus ongeveer 1/3 van je leven in bed doorbrengt. Een kort nachtje op een goed matras in ons drukke leven is daarom van cruciaal belang en geeft ons toch voldoende energie om weer te presteren. Zelfs in de weekenden met weinig slaap voelen wij ons toch weer behoorlijk opgeladen!

Ben jij na het lezen van mijn blog benieuwd, ga dan eens langs in een van de IKEA vestigingen! Wij hebben meerdere matrassen uitgeprobeerd en samen tot de juiste keuze gekomen. Hop hop, voor ieder wat wils !

Kijk voor meer informatie op  www.ikea.nl/matrassen

Design by Eric Kuster